english

Organizacija konferencija i seminara

Hotel Bristol nudi mogućnost organizacije konferencija u dvije konferencijske dvorane koje su pogodne za organizaciju raznih promotivnih kampanja, seminara, poslovnih sastanaka i slično. Konferencijske dvorane posjeduju sve potrebne tehničke materijale potrebne za održavanje sastanaka od Internet konekcije, projektora, flipchart-a itd. Sve ovo što smo nabrojali možete provesti u ove dvije dvorane koje su klimatizirane a na raspolaganju je i upotreba našeg caffe bara.

konferencije seminari kongresi hotel bristol mostar

Za vrijeme trajanja višedenevne konferencije, kongresa ili simpozija svakako se podrazumijeva da ćemo ponuditi specijalne cijene koje su mnogo niže u odnosu na našu standardnu ponudu.

Organiziacija konferencija tj. kongresa dio je turističke ponude našeg hotela. Grad Mostar se navodi u turističkoj literaturi kao idealan za tzv. kongresni turizam (konferencijski turizam). Njegov položaj i klima kao i prometna povezanost omogućavaju razvoj upravo ove turističke grane. Hotel Bristol se na vrijeme uključio u ovu turističku kampanju našeg grada gdje su se pokazali vidni rezultati u broju noćenja povezanih sa održavanjem konferencija i sajmova.

Dobro došli!
Hotel “Bristol“ Mostar

REZERVACIJE

Ukoliko želite ostvariti rezervaciju u našem hotelu molimo Vas da nas kontaktirate na sljedeće telefone:
+387 36 500 100
+387 36 500 502

 

NAPOMENA!
Za organizirane grupe gostiju nudimo specijalne cijene...
VISOKI KOMFOR
Elegancija i šarm hotelskih detalja bude osjećaj gostoprimstva...
RESTORAN LABIRINT
Posjetite naš restoran Labirint u srcu Starog grada...
VIRTUALNA ŠETNJA
Pozivamo vas na virtualnu
šetnju našim hotelom
FOTO GALERIJA
Pogledajte galeriju
odabranih fotografija
HOTEL BRISTOL MOSTAR
Hotel "Bristol” Mostar nalazi se u centru Mostara, na desnoj obali rijeke Neretve odmah uz Titov most. Centralna lokacija hotela omogućava Vam brz pristup svim dijelovima grada, sa samo 15-20 minuta hoda od hotela do svih važnijih mjesta u gradu. Članica smo Udruženja hotelijera i restautera UHR.
Hotel „Bristol“ u Mostaru je institucija sa dobro poznatim imenom i dugom tradicijom, ali je kao moderan objekat otvoren 1960-ih godina 20-og vijeka.
Hotel "Bristol" idealan je za smještaj kako poslovnih ljudi tako i turista iz cijelog svijeta. Pogodan je i za organizovanje različitih seminara i prezentacija, različitih kulturno-umjetničkih događaja, svadba, i slično.