english

Naši PARTNERI

fortuna tours mostar FOTRUNA TOURS MOSTAR
FORTUNA tours je osnovana 1989.godine i nudi razne usluge turističkih servisa, kako za individualne goste tako i za poslovne partnere. Za naše klijente nudimo visoko kvalitetne programe koji boravak čine prijatnim i nezaboravnim. Posjedujemo veoma bogato iskustvo kao tour operatori na području BiH, Slovenije, Hrvatske i šire.
Jedna smo od prvih privatnih turističkih agencija u BiH, s 3 poslovnice u Mostaru i prodavnicom gdje možete naći turističke monografije: Mostara, Hercegovine i Bosne i Hercegovine na 13 jezika, mijenjačnicu, bankomat i suvenire Starog mosta i Mostara.

GOSPODARSKA/PRIVREDNA KOMORA MOSTAR
Gospodarska/Privredna komora Grada Mostara osnovana je i djeluje kao udruženje poslodavaca, s osnovnim ciljem poticanja razvoja povoljnog okružja za gospodarski razvoj i očuvanja poslovnog morala. Zajedničkim snagama gospodarstvenika članova naše organizacije ustrajno razvijamo i provodimo aktivnosti, koji doprinose razvoju Grada Mostara, kao snažnog gospodarskog i urbanog regionalnog središta.

LASTA TRAVEL
Lasta Travel je DMC (destination management company) sa sjedištem u Mostaru, BiH. Osnovana je na iskustvima rada u turizmu Hrvatske, Švedske i Hercegovine u proteklih 25 godina. Osim osnivača, Lasta Travel čine mladi energični profesionalci i kvalitetni vanjski suradnici. Provjerite ovu turističku agenciju sigurno nećete požaliti.

sarajevo funky tours SARAJEVO FUNKY TOURS
Sarajevo Funky Tours je kreiran sa razlogom da vam ponudi najbolje ture, izlete, iskustva, aktivnosti u Sarajevu i širom Bosne i Hercegovine.
Naša misija je da budemo vaše SARAJEVSKO ISKUSTVO!
NAPOMENA: Preferirani broj osoba na našim turama je 4-7, jer želimo da personaliziramo i napravimo naše ture što je moguće flexibilnijim. Ukoliko je neophodno možemo smjestiti do 32 osobe na turama koje zahtijevaju prijevoz minibusem.
mostar travel MOSTAR TRAVEL
Mi smo u licencirani i iskusni incoming tour operater u Poljskoj. Nudimo širok izbor tura, transfera i aktivnosti u svim većim gradovima u Poljskoj. Osim toga mi smo u mogućnosti organizirati gotovo svaku turističku uslugu na vaš zahtjev u gotovo svakom mjestu u Poljskoj.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MOSTAR AIRPORT

 

 

 

 

 


MREŽE, VIDEO NADZOR I RAČUNARI

 

 


REZERVACIJE

Ukoliko želite ostvariti rezervaciju u našem hotelu molimo Vas da nas kontaktirate na sljedeće telefone:
+387 36 500 100
+387 36 500 502

 

NAPOMENA!
Za organizirane grupe gostiju nudimo specijalne cijene...
VISOKI KOMFOR
Elegancija i šarm hotelskih detalja bude osjećaj gostoprimstva...
RESTORAN LABIRINT
Posjetite naš restoran Labirint u srcu Starog grada...
VIRTUALNA ŠETNJA
Pozivamo vas na virtualnu
šetnju našim hotelom
FOTO GALERIJA
Pogledajte galeriju
odabranih fotografija
HOTEL BRISTOL MOSTAR
Hotel "Bristol” Mostar nalazi se u centru Mostara, na desnoj obali rijeke Neretve odmah uz Titov most. Centralna lokacija hotela omogućava Vam brz pristup svim dijelovima grada, sa samo 15-20 minuta hoda od hotela do svih važnijih mjesta u gradu. Članica smo Udruženja hotelijera i restautera UHR.
Hotel „Bristol“ u Mostaru je institucija sa dobro poznatim imenom i dugom tradicijom, ali je kao moderan objekat otvoren 1960-ih godina 20-og vijeka.
Hotel "Bristol" idealan je za smještaj kako poslovnih ljudi tako i turista iz cijelog svijeta. Pogodan je i za organizovanje različitih seminara i prezentacija, različitih kulturno-umjetničkih događaja, svadba, i slično.