english

Restoranska ponuda Hotela BRISTOL

Hotel “Bristol” raspolaže sa dva restorana i jednom caffe slastičarnom.

Restoran hotela "Bristol" raspolaže sa ukupnim kapacitetom od 170 mjesta: 140 mjesta u unutrašnjem dijelu i sa 30 mjesta u vanjskom dijelu, na terasi. Restoran Vam nudi domaće i internacionalne specijalitete, jedinstven osjećaj te prekrasan pogled na rijeku Neretvu.

Restoran Hotel Bristol Mostar

Caffe slastičarna Hotela "Bristol" nudi Vam bogat izbor kolača, sladoleda, toplih i hladnih napitaka. Ima prostranu terasu koja Vam nudi lijep ugođaj tokom ljetnih vrućina.

Hotel “Bristol” posjeduje i restoran "Labirint" koji se nalazi na lijevoj obali rijeke Neretve, u Starom Gradu. Restoran "Labirint" ima ukupan kapacitet od 225-230 mjesta, a 140 mjesta od tog broja na terasi s koje se pruža prelijep pogled na Stari Most.

Dobro došli!
Hotel “Bristol“ Mostar

REZERVACIJE

Ukoliko želite ostvariti rezervaciju u našem hotelu molimo Vas da nas kontaktirate na sljedeće telefone:
+387 36 500 100
+387 36 500 502

 

RESTORAN LABIRINT
Posjetite naš restoran Labirint u srcu Starog grada...
VISOKI KOMFOR
Elegancija i šarm hotelskih detalja bude osjećaj gostoprimstva
DOMAĆI SPECIJALITETI
U našeme restoranu možete probati neke od specijaliteta podneblja
VIRTUALNA ŠETNJA
Pozivamo vas na virtualnu
šetnju našim hotelom
FOTO GALERIJA
Pogledajte galeriju
odabranih fotografija
HOTEL BRISTOL MOSTAR
Hotel "Bristol” Mostar nalazi se u centru Mostara, na desnoj obali rijeke Neretve odmah uz Titov most. Centralna lokacija hotela omogućava Vam brz pristup svim dijelovima grada, sa samo 15-20 minuta hoda od hotela do svih važnijih mjesta u gradu. Članica smo Udruženja hotelijera i restautera UHR.
Hotel „Bristol“ u Mostaru je institucija sa dobro poznatim imenom i dugom tradicijom, ali je kao moderan objekat otvoren 1960-ih godina 20-og vijeka.
Hotel "Bristol" idealan je za smještaj kako poslovnih ljudi tako i turista iz cijelog svijeta. Pogodan je i za organizovanje različitih seminara i prezentacija, različitih kulturno-umjetničkih događaja, svadba, i slično.