|
HLADNA PREDJELA
- Goveđi pršut
- Dalmatinski pršut
- Trapist
- Travnički sir
- Edamer
- Gorgonzola
- Paški sir
- Livanjski sir
- Domaći kajmak
- Plata sira
- Mozzarela sa paradajzom
- Sir u marinad
- Hercegovačka zakuska
- Sardine u ulju
- Uštipci |
|
VARIVA I PRILOZI
- Pomfrit
- Džuveč riža
- Kuhani krompir
- Blitva
- Plemenito povrće |
|
PASTE
- Špageti bolonjez
- Špageti karbonara
- Špageti na milanski
- Špageti napolitanski
- Špageti sa plodovima mora
- Makaroni sa sirom |
|
RIBE
- Pastrmka na žaru
- Pastrmka kuhana
- Lubin (brancin)
- Pržene lignje
- Jegulja
- Rižoto od plodova mora
- Orada
- Tuna stek
- Škampi u sosu |
|
JELA PO NARUDŽBI
- Teleći naravni odrezak
- Teleći bečki odrezak
- Teleći pariški odrezak
- Teleći odrezak “Cordon bleu“
- Teleći medaljon u sosu od gljiva
- Teleći medaljon sa vrhnjem
- Lovačka šnicla
- Pohovana piletina
- Teleći stek sa jajem
- Bifsteak
- Biftek u sosu od gljiva
- Ramstek sa žara
- Vegetarijanksa plata
- Zapečeno povrće |
|
DESERT
- Hurmašica
- Tulumba
- Baklava
- Voćna salata
- Palačinci po izboru
- Tufahija |
|
CRNA VINA
- Domaće crno vino
- Hercegovačka blatina
- Pinot
- Misno vino “Rozić“
- Blatina “Čitluk“
- “Zadro“ blatina
- “Zadro“ barrique
- “Ostojić“ blatina
- “Andrija“ blatina
- “Andrija“ barrique blatina
- “Andrija“ rose barrique
- Misno vino blatina “Rozić“
- Samotok crni
- Blatina “Zlatna dolina“
- Vranac “Pro Corde“
- “Gangaš“ blatina
- “Gangaš“ barrique
- Postup
- Dingač “Potomje“
- Dingač “Skaramuca“ |
|
ŽESTOKA PIĆA I LIKERI
- Domaća loza - Domaća šljivovica - Domaća orahovača - Travarica - Konjak - Vodka - Džin - Pelinkovac - Vlahov - Amaro - Cherry brandy - Stock - Jeger - Campari - Gordon džin - Puškin vodka - Smirnof vodka - Viljamovka domaća - Ballantines - Johnny Walker - Martini bianco - Courvoisier - Viljamovka Roner - Chivas - J. Daniels |