english

SUVENIRNICA U SKLOPU RESTORANA LABIRINT

Zadovljstvo nam je prestaviti Vam novi dio HETMOS Mostar – Hoteli d.d. suvenirnicu koja se nalazi u sklopu našeg restorana Labirint u Starom gradu u zaštičenoj zoni UNESCO–a. Suvenirnica se nalazi u ulici Kujundžiluk nazvanoj po kujundžijama koji su stoljećima održavali zanat izrađivanja suvenira od bakra.

Suvenirnica     Suvenirnica

Iz bogate ponude pomno odabranih suvenira izdvajamo magnete, razglednice, keramičke pladnjeve, lampe i drugo. Dobro došli u našu suvenirnicu!

Suvenirnica     Suvenirnica

REZERVACIJE

Ukoliko želite ostvariti rezervaciju u našem hotelu molimo Vas da nas kontaktirate na sljedeće telefone:
+387 36 500 100
+387 36 500 502

 

NAPOMENA!
Za organizirane grupe gostiju nudimo specijalne cijene...
VISOKI KOMFOR
Elegancija i šarm hotelskih detalja bude osjećaj gostoprimstva...
CARRUS Rent A Car
U sklopu hotela je i CARRUS Rent A Car,
tel.: +387 (0)61 343-552
Virtualna setnja kroz Hotel Bristol VIRTUALNA ŠETNJA
Pozivamo vas na virtualnu
šetnju našim hotelom
FOTO GALERIJA
Pogledajte galeriju
odabranih fotografija
Hotel Bristol Mostar HOTEL BRISTOL MOSTAR
Hotel "Bristol” Mostar nalazi se u centru Mostara, na desnoj obali rijeke Neretve odmah uz Titov most. Centralna lokacija hotela omogućava Vam brz pristup svim dijelovima grada, sa samo 15-20 minuta hoda od hotela do svih važnijih mjesta u gradu. Članica smo Udruženja hotelijera i restautera UHR.
Hotel „Bristol“ u Mostaru je institucija sa dobro poznatim imenom i dugom tradicijom, ali je kao moderan objekat otvoren 1960-ih godina 20-og vijeka.
Hotel "Bristol" idealan je za smještaj kako poslovnih ljudi tako i turista iz cijelog svijeta. Pogodan je i za organizovanje različitih seminara i prezentacija, različitih kulturno-umjetničkih događaja, svadba, i slično.